Van Medevoort staat voor ruim dertig jaar design, productie ervaring en succes in de audio branche.

Wij hebben onze technische en muzikale voorsprong kunnen behouden en onze concurrentiepositie versterkt met een compleet nieuwe Van Medevoort lijn, dit zowel voor de consument, als voor de professional. Deze nieuwe producten presenteren wij u graag op de komende XFI Premium Audio Show 2017.

Alle geïntegreerde-, voor- en eindversterkers, cd loopwerken, d/a converters en Silver Cable programma zijn vernieuwd voor nog meer muzikaal luisterplezier.

Nieuw is de vM CT360D. Deze cd-speler is ontwikkeld met als basis de vM CT360 cd-loopwerk of transport. Een nieuwe d/a converter is hiervoor ontworpen en wordt standaard geplaatst. De converter kan eveneens als optie in verschillende van onze andere loopwerken gebouwd worden. De combinatie vM CT360D met de vM MA360 versterker is internationaal uitermate muzikaal beoordeeld.

Nieuw in ontwikkeling, design en features zijn de Phono voorversterkers vM PH360 en vM PH470. Discreet en symmetrisch opgebouwd, klasse “A” en met als belangrijkste argument, Hi-End kwaliteit.
De nieuwe dynamische luidsprekersystemen vM DD5.2 en vM DD9.2, maar ook de elektrostaten vM ED7.2 staan op de agenda voor eind 2017 respectievelijk begin 2018.

Zo ook onze Reference Systems, de dynamische vM RDQ en de elektrostatische vM REQ zijn klaar voor een nieuw design.

Diverse modellen worden voorzien van onze versterkermodulen om actieve luidsprekers te creëren, primair als professionele studio monitors, maar eveneens voor Hi-End stereo en multi channel audio systemen.

In onze Pro lijn hebben wij naast de passieve en actieve monitors ook de studio groot membraan microfoon vM C1000 en nieuwe microfoon versterkers vM MPA2, de vM MPA4 met separate mixer versterker vM MMA8 en voedingsunit vM MPS8.

What's new?

Nieuw is de vM CT360D. Deze cd-speler is ontwikkeld met als basis de vM CT360 cd-loopwerk of transport.

DISTRIBUTOR

Van Medevoort Audio

www.vanmedevoortaudio.nl

ROOM

21

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):