Synergistic Research

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”57295″ media_width_percent=”100″][vc_column_text]Synergistic Research werd in opgericht door Ted Denney III in Huntington Beach CA. Zijn design met actieve afscherming en voortdurende research naar nieuwe combinaties en materialen maken Synergistic Research tot een van de producenten die blijven vernieuwen.

Synergistic Research is en een van de producten waar we al zeer lang mee werken. Met ondertussen meer dan 10 jaar ervaring en een uitgebreid pallet aan producten is dit een fantastische tool om systemen te optimaliseren. Van een zekering tot een kabel, room-tuning en systeem optimalisatie. Contacteer ons om dit uitgebreide gamma te ontdekken.

Optimale synergie in een systeem realiseren opdat het systeem verdwijnt en je muziek kan ervaren in je ruimte. Kom langs in ruimte 115[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ position_horizontal=”left” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/2″][vc_empty_space empty_h=”2″][vc_icon position=”left” icon=”fa fa-umbrella” title=”DISTRIBUTEUR”]Very Fine Solutions[/vc_icon][vc_icon position=”left” icon=”fa fa-location2″ title=”RUIMTE”]56[/vc_icon][/vc_column][/vc_row]