Platenlabel TRPTK heeft zichzelf ten doel gesteld om de muziek die ze produceren in een zo hoog mogelijke kwaliteit op te nemen. Sinds de vorige editie van de XFI hebben ze 8 nieuwe albums uitgebracht en die nemen ze allemaal mee, samen met een paar exclusieve previews. Of prehears, zo u wilt.

Utrechtse platenlabel TRPTK – uit te spreken als “Triptik” – is een high-end muzieklabel dat geen onderscheid maakt in muziekgenres, geen concessies doet op kwaliteit. Volgens het label de enige manier om de ziel van de muziek in elk detail te vangen. Vervolgens wordt de muziek uitgebracht in zowel stereo als 5.1-surround tot DXD 352,8 kHz 24 bits en DSD256.

Sinds de vorige editie van de XFI zijn er maar liefst 8 nieuwe albums onder het label uitgekomen, waaronder “The Fiery Angel” van cellist Maya Fridman en pianist Artem Belogurov. Daarnaast komt TRPTK met twee exclusieve prereleases van zowel “Impasse” – een solo accordeonalbum van supertalent Guillaume Meral, als “Japan Suites | Armed to the Teeth” van de Deense jazzgitarist Teis Semey en zijn ensemble. Ook zal er een preview worden getoond van het aankomende album “Tout Finit par des Chansons” van Diana van der Bent.

Gratis sampler
TRPTK heeft speciaal voor XFI 2018 een officiële sampler gemaakt met vier super tracks in high res. Mis ‘m niet die sampler en haal je download card bij TRPTK in de Frieslandfoyer .. helemaal voor nop!

TRPTK werkt op de XFI samen met onder andere RTFS, de fabrikant die de high-end masteringstudio van het label heeft gefaciliteerd met hun akoestische oplossingen. Verder is er DAC-fabrikant DiDit, waardoor je alle muziek kunt beluisteren op een hoogwaardig afluistersysteem van DiDit. Daarnaast kun je bij de stand niet alleen de producers en engineers ontmoeten, maar ook enkele artiesten van TRPTK zullen aanwezig zijn.

Benieuwd naar meer? Zorg dat je erbij bent op 22 of 23 september