Acoustic Matters eigenaar Ben van Leliveld constateert op zijn website wat we allemaal weten, maar waar we te vaak te weinig mee doen: De akoestiek van je luisterruimte heeft een enorme impact op ‘t geluid dat je ervaart.

Een mooie set maar slechte akoestiek, het komt nog veel te vaak voor. Leliveld levert met zijn bedrijf een scala aan diensten op het vlak van akoestiek verbetering. Van een 3D akoestiek ‘remote report’ tot advies in je huiskamer dan wel luisterruimte tot advies over aanpassingen van de ruimte.

“Het gevoel van de originele plek,
daar gaat het het merk-onafhankelijke Acoustic Matters om”

‘Audio Nirwana’, dat is waar hij naar op zoek is. Of het nou gaat om een opname in een studiootje uit de fifties of vorige week bij een live-concert in een stadion. Het gevoel van de originele plek, daar gaat het het merk-onafhankelijke Acoustic Matters om.

Op de XFI-show is Acoustic Matters verantwoordelijk voor de tuning van de ruimtes van RTFS Harmony, Grimm Audio, Dutch & Dutch en Daudio. Daarnaast is Acoustic Matters aanwezig met een eigen ‘reference room’, waar onder andere ook de oprichter van RTFS, Farshid Shlawadian, aanwezig zal zijn.

Luisterruimtes op audio-shows zijn niet bepaald de meest eenvoudige ruimtes om een geweldig geluid in te realiseren. We zijn oprecht benieuwd naar de magie van Leliveld.

Nog maar een paar dagen tot XFI 2017.
Tickets zijn hier te bestellen.