Etalon Acoustics werd 36 jaar geleden opgericht door László Salay die zijn sporen verdiend heeft met het ontwerpen van microfoons voor Brüel and Kjaer en cartridges voor Ortofon. Het Hongaarse merk hanteert een ontwerpfilosofie die staat voor eenvoud waardoor het oorspronkelijke muzieksignaal zo min mogelijk wordt aangetast. Etalon producten staan daardoor garant voor een muziekweergave die je raakt. Uniek is de grote keuze qua  afwerking.

De producten die we demonstreren in Kamer 38:

SuprA geïntegreerde versterker: het instapmodel van Etalon dat voor een vriendelijke prijs een high end prestatie neerzet .

ClassA geïntegreerde versterker: een 15W klasse-A versterker die als enige ter wereld gebruik maakt van stroom- in plaats van spanningssturing. Het geluid is zo natuurlijk dat het op elk moment van de dag een genot is om naar te luisteren.

SupraDAC D/A-converter: deze DAC met USB-ingang maakt zijn debuut op de XFI en zal worden aangestuurd met de Etalon musicStream server/bridge.

SupraFono MM-phono pre-amp: een zeer muzikale voorversterker voor de liefhebbers van vinyl die we demonstreren met een Starter platenspeler met Michell arm en ClearAudio Maestro element.

Entrée en Elixir luidsprekers: twee systemen met zeer snelle midden/hoog units voor een bijna perfecte impuls-respons. Samen met het strakke laag staan deze luidsprekers garant voor een zeer natuurlijke weergave wat onmiddellijk valt te merken aan de wijze waarop percussie-instrumenten worden weergegeven. De afwerking is subliem. Houtfineer of lak naar keuze. Vrijwel elke combinatie is mogelijk!

What’s new: MusicStream server/bridge: een compact product dat als een zelfstandige server dienst kan doen of als interface tussen een Ethernet LAN en een USB-DAC. Op de XFI gedemonstreerd met roon en tidal. Verzoeknummers zijn welkom!

Adres en contactgegevens:

the audio clinic
Bali 26
1448 AL  Purmerend
Tel.: 0299 438203 of 0625563202

Email: info@theaudioclinic.nl

Retailers:  www.theaudioclinic.nl en www.arttone.nl.

Global website: www.etalonacoustics.com.

 

 

What's new?

Een primeur in kamer 38 is de MusicStream server/bridge: een compact product dat als een zelfstandige server dienst kan doen of als interface tussen een Ethernet LAN en een USB-DAC. Op de XFI gedemonstreerd met Roon en Tidal. Verzoeknummers zijn welkom!

DISTRIBUTOR

Etalon Acoustics

www.etalonacoustics.nl

ROOM

38