Daudio dipool design audio viert haar eerste lustrum en introduceert 2 nieuwe modellen
Daudio, dipool design audio, viert haar eerste lustrum dit jaar. Naast de Daudio W1, die nu vijf jaar op de markt is en al vele mooie reviews heeft opgeleverd, en de vorig jaar geïntroduceerde Daudio C1, die ook zeer goed is ontvangen, worden op de X-fi dit jaar ter ere van ons eerste lustrum twee nieuwe luidspreker modellen gelanceerd. Daudio heeft daarmee een compleet pakket van luidsprekers in verschillende prijsklassen. De twee nieuwe modellen zijn: 
De S1 (Studio 1)
– het nieuwe topmodel van Daudio, een High End luidspreker met twee ongelooflijk snelle 15 inch woofers en het sublieme mid hoog zoals bekend van de W1. Dit model is zowel passief als actief aan te sturen. Gemaakt met maar één doel, muziek zo natuurlijk mogelijk weergeven, geen detail wordt gemist.
De M1 (Monitor 1)
– een dipool monitor luidspreker die wordt ondersteund door een gesloten subwoofer, met twee woofers. Deze luidspreker van bescheiden formaat speelt op een ongekend hoog niveau. 
Daudio luidsprekers hebben geen kast, zijn open, omdat de klankkast het grootste probleem van een luidspreker is. Graag laten wij u zelf ervaren wat het probleem van een kast is en hoe mooi het is als je die problemen niet meer hebt. Kom beleven hoe realistisch en natuurgetrouw muziek kan klinken uit een luidspreker zonder (klank)kast, zonder kastkleuring en kastvertraging.
Daudio luidsprekers combineren dipool behuizing met de beste woofers & tweeters en een optimale filtering, uniek en waanzinnig realistisch. Het geluid staat in uw ruimte, maar lijkt niet uit de luidspreker te komen.  
Daudio N1000
Om te laten horen hoe goed de luidsprekers zijn heeft Daudio de N1000 ontwikkeld. Een versterker gebaseerd op de Ncore eindtrappen die wij hebben voorzien van een hele mooie gebalanceerde aansturing. Elk detail laat deze versterker horen op een hele prettige harmonieuze wijze. 
Daudio Airtube Interconnects
Een bijzondere interlink leverbaar met zilvergoud of koper geleider opgehangen in lucht en afgeschermd met een koper met olie afscherming. De interlink die niets toevoegt, heel bijzonder. Gezien de opkomst van USB DACs, hebben wij inmiddels ook een USB kabel ontwikkeld die ongekend goed presteert.
Voor demonstraties van de Daudio producten maken wij gebruik van:
– de DAC’s en streamers van Auralic,  Metrum-Acoustics,  Merging NADAC (player), Roon
– stroomvoorziening van Isotek en Sbooster.
Daudio is dealer van deze producten en deze producten zijn dan ook bij Daudio te beluisteren en worden ook door Daudio geleverd.
Naast het leveren van luidsprekers en apparatuur kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het optimaliseren van de akoestiek van uw luisterruimte.
Daudio helpt u graag om uw audio beleving te optimaliseren.
Daudio “Simply The Best” 

What's new?

De S1 (Studio 1) is het nieuwe topmodel van Daudio, een High End luidspreker met twee ongelooflijk snelle 15 inch woofers en het sublieme mid hoog zoals bekend van de W1. Dit model is zowel passief als actief aan te sturen.
De M1 (Monitor 1) is een dipool monitor luidspreker die wordt ondersteund door een gesloten subwoofer, met twee woofers. Deze luidspreker van bescheiden formaat speelt op een ongekend hoog niveau. 

DISTRIBUTOR

daudio dipool design audio

daudio.nl

ROOM

44