Daudio komt met 2 primeurs naar XFI 2019
Daudio toont dit jaar 2 nieuwe luidsprekers op de XFI Premium Audioshow. Deze luidsprekers hebben wij ontworpen om naast de High End modellen (S1, W1 en M1) ook een Referentie serie neer te zetten in het segment onder de 10.000 euro. Doel van Daudio is om de voordelen van open luidsprekers, natuurlijke weergave met minder vervorming & verkleuring en geen kastklank, voor een breed publiek bereikbaar te maken.  

Het eerste nieuwe model, de S2, is een drieweg full range luidspreker ontworpen om de uitzonderlijke weergavekwaliteiten van Daudio neer te zetten met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding van alle componenten. De dubbele 12” woofers en de prachtige mid en tweeter geven een ver doorlopend bereik van onder de 30Hz tot ver boven de gehoorgrens. U hoort een enorme dynamiek, mooie details en tegelijk heel veel rust. De Daudio S2 heeft een minimalistisch design, waarbij alle drivers netjes achter het strakke doek zijn weggewerkt. De luidspreker is gemakkelijk te plaatsen en staat stevig op een klein vloeroppervlak. Een prachtige elegante luidspreker, leverbaar in verschillende soorten hout en gelakt in de gewenste kleur hoogglans of mat.

Het tweede model is de M2, dit is een monitor/sub luidsprekersysteem. De M2 monitor is direct familie van de S2 met dezelfde mid en tweeter. Hij neemt nog minder ruimte in en is gemakkelijk te plaatsen bijvoorbeeld aan weerszijden van de TV. Het laag wordt verzorgd door een kleine sub die twee zeer snelle 8″ drivers bevat. Voor een optimale weergave regelt Daudio de sub in bij aflevering. Dit maakt dat hij bijna overal kan worden neergezet zonder dat dit ten koste van de weergave gaat. De Daudio M2 heeft een minimalistisch design, is 1 meter hoog en slechts 23 cm breed. De sub is 30 cm in het vierkant, deze maten kunnen eventueel nog worden aangepast als de situatie hierom vraagt. Leverbaar met verschillende kleuren doek en met RVS of Aluminium zijkanten.
Daudio demonstreert op XFI 2019in kamer 44 samen met Purecable en YN-audio. Oftewel met de prachtige kabels van Purecable en de bijzondere Xodos streamer, de LAB 12 versterkers en de B.audio versterker en dac.
Kom luisteren naar en genieten van de Open en Eerlijke geluidsweergave van deze mooie sets. XFI Premium Audioshow 2019 – Kamer 44

What's new?

De S1 (Studio 1) is het nieuwe topmodel van Daudio, een High End luidspreker met twee ongelooflijk snelle 15 inch woofers en het sublieme mid hoog zoals bekend van de W1. Dit model is zowel passief als actief aan te sturen.
De M1 (Monitor 1) is een dipool monitor luidspreker die wordt ondersteund door een gesloten subwoofer, met twee woofers. Deze luidspreker van bescheiden formaat speelt op een ongekend hoog niveau. 

DISTRIBUTOR

daudio dipool design audio

daudio.nl

ROOM

44