Temporal Coherence is een innovatief bedrijf dat steeds op zoek is naar de beste technologie om de diepste, emotionele, beleving van muziek mogelijk te maken. Wij nemen niet de ‘gemakkelijke weg’ wanneer een andere betere resultaten oplevert. Ontwerp en productie worden in Nederland met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd om tot de hoogste kwaliteit te komen.
De exclusieve systemen van Temporal Coherence onderscheiden zich op veel punten van traditionele audio componenten. Een aantal belangrijke verschillen zijn:
• De ‘systeem’-benadering
• Het ‘rondom afstraal’-concept
• De doelgerichte, unieke vormgeving.
• De grote aandacht voor het tijdsgedrag van het weergavesysteem
• Het verminderen van de voor het gehoor meest storende vervormingen

Temporal Coherence op XFI 2017

We hebben gewerkt aan de verdere verbetering van de gehoormatige kwaliteit van onze actieve systemen en elektronica-componenten. Dit heeft geresulteerd in een duidelijke verhoging van de detaillering en daarmee verfraaiing van de ruimtelijkheid van het stereo-beeld. Als bonus is ook de sibilance verbeterd.

Tijdens XFI 2017 zullen wij zowel onze actieve systemen (met de laatste verbeteringen) als de stuur- en eindversterkercombinatie (zoals beschreven in Music Emotion van juli 2017) demonstreren. De tijden waarop we – òf de actieve systemen òf de versterkers – demonstreren, zullen we in de corridor duidelijk aangegeven.

We zijn heel blij dat Audio 21 in Wapenveld onze elektronica in zijn pakket heeft opgenomen. Dit geeft geïnteresseerden in het oosten van het land de mogelijkheid om in alle rust naar deze componenten te luisteren.

What's new?

Temporal Cohrence heeft de gehoormatige kwaliteit van zijn actieve systemen en elektronica-componenten aanmerkelijk verbeterd. Dit heeft geresulteerd in een duidelijke verhoging van de detaillering en daarmee verfraaiing van de ruimtelijkheid van het stereo-beeld. Als bonus is ook de sibilance verbeterd.

DISTRIBUTOR

Temporal Coherence

www.temporalcoherence.nl

ROOM

22