Het Franse Devialet werd drie jaar geleden geïntroduceerd. Sommigen reageerden sceptisch op de spectaculaire claims van de Devialet technologie en hun plug-and-play benadering van high-end audio. Maar de door Silicon Valley gefinancierde Fransen stelden niet teleur.

Devialet leverde een geweldig geluid, compleet vernieuwende looks en een naadloze user experience. Tijdens de XFI 2017 zijn de ‘Gold Phantom’ en de ‘Expert Pro’ de speerpunten. De Gold Phantom is de nieuwste versie van de Phantom, die ten tijde van zijn introductie in 2014 te boek stond als de meest exclusieve draadloze consumenten luidspreker ter wereld. Distributeur Hennie Dolleman van D&D Audio over de Gold Phantom: “Het is de complete alles-in-één-oplossing, met een loeihard geluid – het bloed spuit als het ware je oren uit. Pure sound. Maar ook, vóór alles, gemak, controle en autoriteit.”

“Het is de complete alles-in-één-oplossing, met een loeihard geluid – het bloed spuit als het ware je oren uit. Pure sound, gemak, controle en autoriteit.”

Voor wie zijn eigen luidsprekers wil verbinden met de technologische van Devialet is er de 130 Pro. Deze geïntegreerde versterker gebruikt Speaker Active Matching (SAM) om zichzelf aan te passen aan de luidsprekers en daardoor het maximale uit de weergevers te halen.

Dat is volgens de Dolleman de sleutel. “Alles wat je nodig hebt is een stopcontact”, plug-and-play, inderdaad.