Etalon Acoustics werd 35 jaar geleden opgericht door László Salay die zijn sporen verdiend heeft met het ontwerpen van microfoons voor Brüel and Kjaer en cartridges voor Ortofon. Het Hongaarse merk hanteert een ontwerpfilosofie die staat voor eenvoud waardoor het oorspronkelijke muzieksignaal zo min mogelijk wordt aangetast. Etalon producten staan daardoor garant voor een muziekweergave die je raakt. Uniek is de grote keuze qua houten afwerking.
Gedemonstreerde producten:
  • SuprA geïntegreerde versterker: het nieuwste instapmodel van Etalon dat een dynamische en ruimtelijke weergave garandeert.
  • IntegrA geïntegreerde versterker: een 40W klasse-A versterker die een zo zuiver mogelijke muzikale reproductie mogelijk maakt. Wereldwijd de eerste presentatie van dit gloednieuwe product.
  • EtherDAC D/A-converter: deze converter heeft zowel een USB- als UTP-ingang waardoor verbinding met een streamer of een LAN eenvoudig is. De DAC maakt gebruik van exclusieve Etalon-techniek die garant staat voor muzikaliteit. Vers van de ontwerptafel!
  •  Entrée luidspreker: een systeem met zeer snelle midden/hoog units voor een bijna perfecte impuls-respons. Samen met het strakke laag staan deze luidsprekers garant voor een zeer natuurlijke weergave wat onmiddellijk valt te merken aan de wijze waarop percussie-instrumenten worden weergegeven. De afwerking is subliem, de kasten zijn met de hand gebouwd door een meester meubelmaker die diverse awards heeft gewonnen.

What's new?

Vers van de ontwerptafel van Etalon is de EtherDAC D/A-converter. Deze converter heeft zowel een USB- als UTP-ingang waardoor verbinding met een streamer of een LAN eenvoudig is. De DAC maakt gebruik van exclusieve Etalon-techniek die garant staat voor muzikaliteit. 

DISTRIBUTOR

Etalon Acoustics

www.etalonacoustics.com

ROOM

38

Retailers (Netherlands): Etalon Acoustics (Purmerend)