De Driade Premium Series Luidsprekers 

Uitdagend en opwindend is de tijdloze klassieke Driade-vorm teruggekeerd! Ontworpen op de hoogste stand der techniek door de oorspronkelijke ontwerper Arnold Heres. Met zijn team heeft hij diepgaand onderzoek verricht om het maximale uit de muziek te halen en een ongekend luisterplezier te creëren in een nieuwe dimensie.

De Driade Premium Series Model 1 heeft de originele Driade-vorm die zich weerspiegeld weet in alle andere Driade modellen.

Onze onderzoeken zijn overwegend gericht op natuurlijke geluidsweergave. Bijna alle onderdelen worden op specificatie exclusief voor Driade geproduceerd. Voor onze scheidingsfilters wikkelen wij onze eigen spoelen, waarbij de spoeldraad gewikkeld is van haardunne aders. We gebruiken polycarbonaat condensatoren en carbonfilm weerstanden.

Wij streven ernaar om met onze designs, ontwikkeling en fabricage van de Driade high fidelity producten de onvergelijkbare, natuurlijke Driade weergave te bereiken. Een weergave met tempo & ritme en een herboren plezier in muziek! 

Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse houtfineren of in satijn- en hoogglanslak afwerking. Wij garanderen een ongekende prijs-kwaliteit verhouding. Een product dat geheel ontworpen en geproduceerd is in Noord-Europa.

driadesystems.com

driadesystems.nl

DRIADE Models Gold

What's new?

Driade Premium Model 4

Model 4 gebruikt twee 7” Arcosia Magnesium Composite bas chassis en een 4” Arcosia middentonen conus die naadloos op elkaar aansluiten en een ongekleurde en levendige weergave garanderen. De Arcosia chassis combineren stijfheid en demping en hebben een nieuw ontwikkelde dynamische conus geometrie wat resulteert in een ongehoorde natuurlijke weergave en diepte van het geluidsbeeld. Onze 25 mm zijden dome tweeter blinkt uit door een natuurlijke, fascinerende geluidsweergave. 

Model 4 heeft een Aluminium frame gecombineerd met meerlagige bitumen-multiplex panelen wat resulteert in een extreem stijve luidsprekerkast. 

Vraag uw dealer voor een demonstratie en alle exclusieve details.

DISTRIBUTOR

Driade Systems

ROOM

1

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):