CDVinyl4U is een webshop waar hoogwaardige CD en LP’s worden aangeboden. We hebben een aanbod van verschillende labels, die bekend zijn om hun niveau kwaliteit en verschillende formaten.
CDVinyl4U levert o.a. de volgende formaten; SACD, SHM-SACD en XRCD en K2HD CD’s. De LP labels die CDVinyl4U aanbied, zijn ook van vooraanstaande namen; Stockfisch Recordings, Mobile Fidelity en Speakerscorner.

CDVinyl4U is Importeur van WBT.

WBT wordt al gemaakt vanaf 1985 en is wereldwijd een begrip voor consument en fabrikanten. Ze staan bekend om de 100% koper en zilver geleiding. Van spades, luidsprekerstekkers en cinch chassis en luidspreker chassis delen. Ook is WBT bekend van het loodhoudend en loodvrij soldeer.

Accessoires

Een groot assortiment accessoires zijn ook in de webshop van CDVinyl4U te bestellen. Van spikes en cones van Music Works tot onderleggers en zoals Soundcare producten hoofdsteunen van Sieveking en de Gold CD-R´s 100 jaar gegarandeerd zijn.

CD’s en vinyl leveren is onze passie.
Al vele jaren zijn wij een gerenommeerd bedrijf in de Hifi wereld.
U kunt ons vinden op vele Hifi beurzen en wij verkopen al jaren online onze producten.
Tevens kunnen consumenten voor XFI 2017 een bestelling plaatsen van cd’s,lp’s of overige producten uit ons assortiment en afhalen op XFI 2017

DISTRIBUTOR

CDVinyl4U

ROOM

Brabantzaal