Aequo Audio is een Nederlandse high-end luidspreker fabrikant uit Eindhoven. De engineers en designers bij Aequo Audio dragen het credo van de Brainport regio waar zij allen vandaan komen: innovation through collaboration, research and technology. Aequo maakt al jaren high end custom high-end luidsprekers en heeft in mei 2016 een eerste serie product uitgebracht: de Ensis.
Sinds de lancering op de High End show in München heeft de Ensis al vele prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen van journalisten. De luidsprekers onderscheiden zich door de muziek als het ware in de ruimte te projecteren. Er lijkt geen geluid vanuit de Ensis zelf te komen, maar men ervaart met hun oren dat de muzikanten levensecht in de woonkamer staan te spelen. De Ensis heeft bij recensies telkens de hoogst haalbare beoordeling gekregen en is verkozen tot ‘Best Product 2016’ door High Fidelity magazine. Indrukwekkend!
Voor de High End show in München werden twee nieuwe speaker modellen aangekondigd: de kleinere Stilla en de grotere Diluvium. De kleinere Stilla wordt binnenkort gelanceerd, het grotere model later dit jaar. Op de website van Aequo vinden we nog iets bijzonders: het is mogelijk in een configurator zelf de Ensis samenstellen met een enorm aantal opties in kleuren en maar liefst 8 houtsoorten. Je kunt zelfs je eigen ral kleur kiezen. Het is zeker de moeite waard eens uit te proberen … www.aequoaudio.com

What's new?

Aequo Audio lanceert op de X-Fi Audioshow hun nieuwst luidspreker model: Stilla. De Stilla is een iets kleinere variant van de multi-award winnende Ensis. Tot 15:00 uur zal de Ensis te beluisteren zijn, na 15:00 is het ‘kleinere broertje’ aan de beurt. Mis het dus niet!

DISTRIBUTOR

Aequo Audio

ROOM

3

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):